Home
MENU
All
Course
Main Dish
Drink
Dessert &Appetizer
All
+ Online Reservation
+ 053-981-8088
Course
코스요리
Bluemoon Special Course A
블루문 스페셜코스 A
Today's Appetizer Select by Chef
조리장이 준비한 오늘의 전채 요리
Today's Soup Select by Chef
조리장이 준비한 오늘의 스프
Oven Baked Lobster with Red Pimiento Sauce
레드 피멘토 소스의 바닷가재 요리
Organic Garden Salad with Balsamic Soy Dressing
유기농 가든샐러드와 발사믹 간장 드레싱
Korean Beef Tenderloin Steak with Bearnaise,
Caramelized Onion Sauce
베어네이즈, 양파소스의 최상급 1++
국내산 한우 안심 스테이크(130g)
₩ 75,000
or
1+ 국내산 한우 안심 스테이크(130g)
₩ 69,000
Dessert of The Day
오늘의 디저트
Coffee, Drinks
커피, 음료
House Wine
와인
Sweet : Lambrusco (Italia)
스위트 와인 : 람브르스코 (이탈리아)
Glass
₩ 8,000
Bottle
₩ 33,000
Dry : Cabernet Sauvignon (Chile)
드라이 와인 : 까버넷쇼비뇽 (칠레)
Glass
₩8,000
Bottle
₩33,000
White : Chardonnay (Chile)
화이트 와인 : 샤르도네 (칠레)
Glass
₩ 8,000
Bottle
₩ 33,000
San Miguel Draft Beer
산 미구엘 생맥주
330cc
₩ 7,000
550cc
₩ 9,000
Gompyo Wheat Beer
곰표 밀 맥주
330cc
₩ 7,000
Course
코스요리
Bluemoon Special Course B
블루문 스페셜코스 B
Today's Appetizer Select by Chef
조리장이 준비한 오늘의 전채 요리
Today's Soup Select by Chef
조리장이 준비한 오늘의 스프
Oven Baked Prawns with Citrus Sauce
시트러스 소스를 곁들인 왕새우 요리
Organic Garden Salad with Balsamic Soy Dressing
발사믹 간장 드레싱과 신선한 샐러드
Grilled Grain-fed Australian Beef Tenderloin Steak with Bordelaise Sauce
보들레이즈 소스를 곁들인 호주산 안심 스테이크(130g)
₩ 54,000
Dessert of The Day
오늘의 디저트
Coffee, Drinks
커피, 음료
House Wine
와인
Sweet : Lambrusco (Italia)
스위트 와인 : 람브르스코 (이탈리아)
Glass
₩ 8,000
Bottle
₩ 33,000
Dry : Cabernet Sauvignon (Chile)
드라이 와인 : 까버넷쇼비뇽 (칠레)
Glass
₩8,000
Bottle
₩33,000
White : Chardonnay (Chile)
화이트 와인 : 샤르도네 (칠레)
Glass
₩ 8,000
Bottle
₩ 33,000
San Miguel Draft Beer
산 미구엘 생맥주
330cc
₩ 7,000
550cc
₩ 9,000
Gompyo Wheat Beer
곰표 밀 맥주
330cc
₩ 7,000
Course
코스요리
Lunch Course A
런치코스 A
Bourguignon Snail Dish
브르고뉴풍 달팽이 요리
Soup of the Day
오늘의 스프
Organic Garden Salad with Balsamic Soy Dressing
발사믹 간장 드레싱과 신선한 샐러드
Grilled Grain-fed Australian Beef Tenderloin Steak with Grilled Song-i Mushroom & Pineapple
산송이, 파인애플과 호주산 안심 스테이크(130g)
₩ 47,000
Lunch Course B
런치코스 B
Mixed Greens, Tomato and Mozzarella Beignet
어린싹 채소와 토마토 모짜렐라 베네
Today's Soup Select by Chef
조리장이 준비한 오늘의 스프
Organic Garden Salad with Balsamic Soy Dressing
유기농 가든샐러드와 발사믹 간장 드레싱
Korean Beef Tenderloin Steak with Bearnaise, Caramelized Onion Sauce
베어네이즈, 양파소스의 최상급 1++ 국내산 한우 안심 스테이크(130g)
₩ 58,000
Dessert of The Day
오늘의 디저트
Coffee, Drinks
커피, 음료
We offer the red wine free of charge with your order of the course cuisine
위 메뉴를 주문하신 고객께는
식사와 잘 어울리는 레드와인을 무료로 제공해 드립니다.
Lunch Menu is available from 12:00 to 16:00 on weekdays.
이 메뉴는 평일 12:00~16:00까지만 제공되는 메뉴입니다.
Main Dish
메인 요리
Steak
스테이크
Korean Beef Sirloin Steak with Pepper Sauce,
Garlic Sauce and Mushroom
페퍼소스와 갈릭소스에 양송이를 곁들인
국내산 한우 등심 스테이크(170g)
₩ 53,000
Prime 1++A Korean Beek Tenderloin Steak with Blueberry Sauce
블루베리 소스로 맛을 낸 최상급 1++ 국내산 한우 안심 스테이크(130g)
₩ 59,000
1+A Grade Korean Beek Tenderloin Steak with Blueberry Sauce
블루베리 소스로 맛을 낸 1+ 국내산 한우 안심 스테이크(130g)
₩ 53,000
Grilled Australian Beef Tenderloin Steak with Cauliflower, Broccoli, Potato with Balsamic Sauce
콜리플라워, 브로콜리, 감자와 발사믹 소스의 호주산 안심 스테이크(130g)
₩ 42,000
Slow-Roasted Salmon Steak with Citrus Sauce
시트러스 소스를 곁들인 연어 스테이크
₩ 29,000
Grilled Prawns with Citrus Sauce and Scallops with Teriyaki Sauce
왕새우와 조개 관자 구이
₩ 36,000
Grilled Short Korean Beef Patties
국내산 한우 햄버거 스테이크
₩ 29,000
Home Made Pork Cutlet with Chasseur Sauce
샤슈르 소스와 국내산 수제 돈가스
₩ 20,000
Fried Rice
라이스
Stir-Fried Rice with Seafood ! Mixed Vegetables
해산물 볶음밥
₩ 20,000
Sauteed Beef Tenderloin, Mixed Mushrooms, Onions, Pimentos, Shrimps with Oyster Sauce & Rice
쇠안심(호주산)과 굴소스 라이스
₩ 21,000
Sauteed Abalone, Mixed Mushrooms, Onions, Pimentos, Shrimps, Scallops with Oyster Sauce & Rice
전복과 굴소스 라이스
₩ 26,000
Sauteed Song-i Mushrooms, Beef Tenderloin, Mixed Onions, Pimentos, with Oyster Sauce & Rice
산송이와 굴소스 라이스
₩ 25,000
Main Dish
메인 요리
Pasta
파스타
Spaghetti alla Bolognese Gratin
볼로네제 그라당
Oven-Baked Spaghetti with Meat (Korean Beef) Sauce
미트(국내산한우)소스 스파게티 그라당
₩ 22,000
Gratinate Spaghetti ai Frutti di Mare
디 마레 그라당
Oven Spaghetti with Seafood Spaghetti Tomato Sauce
토마토소스의 모듬 해산물 스파게티 그라당
₩ 22,000
Spaghetti ai Frutti di Mare
디 마레
Mixed Seafood Spaghetti with Tomato Sauce
토마토소스의 모듬 해산물 스파게티
₩ 20,000
Spaghetti alla Bolognese
볼로네제
Spaghetti with Meat (Korean Beef) Sauce
미트(국내산한우)소스 스파게티 그라당
₩ 20,000
Spaghetti alla Vongole Veraci
봉골레
Spaghetti with Clam in White Wine & Olive Oil
백포도주로 맛을 낸 모시조개 스파게티
₩ 20,000
Spaghetti alla Vongole Cream
봉골레 크림
Spaghetti with Scallops, Mussels, Clams in White Wine & Cream Sauce
백포도주로 익힌 바지락조개에 올리브오일과 크림소스로 맛을 낸 스파게티
₩ 20,000
Spaghetti alla Alfredo
알프레도
Spaghetti with Shrimp and Alfredo Sauce
새우를 곁들인 크림소스 스파게티
₩ 20,000
Spaghetti alla Carbonara
까르보나라
Spaghetti with Shrimp, Bacon, Egg Yolk and Parmesan Cheese
새우, 베이컨, 계란과 파마산 치즈의 스파게티
₩ 20,000
Spaghetti ai Frutti di Mare Con Cream
디 마레 크림
Seafood Spaghetti with Cream Sauce
해산물 크림소스 스파게티
₩ 20,000
Dessert&
Appetizer
디저트/에티파티저
Appetizer
에피타이저
Capri Style Salad "Insalata Caprese"
토마토와 모짜렐라 치즈로 만든 카프리 스타일 샐러드 카프레제
₩ 10,000
Mixed Greens, Tomato, Almonds and Mozzarella Beignet
어린싹 채소와 토마토 모짜렐라 베네
₩ 11,000
Bourguignon Snail Dish
포트 와인과 생크림, 발사믹 소스로 졸인 브르고뉴풍 달팽이 요리
₩ 10,000
Soup
오늘의 스프
Today's Soup
오늘의 스프
₩ 5,000
Salads
샐러드
Seafood Salad with Italian Dressing
싱싱한 야채와 새우, 홍합, 모시조개 등의 해산물에 이탈리안 드레싱을 곁들인 해산물 샐러드
₩ 22,000
Chicken Salad with Mustard Pickle Dressing
그릴에 구운 닭고기와 싱싱한 야채에 달걀, 블랙올리브로 장식한 치킨 샐러드
₩ 23,000
Grilled Norwegian Salmon in Mixed Greens with Broccoli & Italian Dressing
노르웨이산 구운 연어와 양상추, 브로콜리, 적 양파 피클에 이탈리안 드레싱을 곁들인 연어 샐러드
₩ 23,000
Dessert&
Appetizer
디저트/에티파티저
Sandwich
샌드위치
Salsa Sauce and Beef or Chicken or Shrimps Quesadilla
또르띠야에 살사소스로 매콤한 맛을 낸 치킨(국내산) / 비프(호주산) / 새우 퀘사디야
₩ 14,000
Club Sandwich with Cheese, Chicken, Bacon, Lettuce, Tomato, Pickel & Honey Mustard
치킨, 치즈. 베이컨, 양상추, 토마토를 넣어 만든 클럽 샌드위치
₩ 15,000
* 샌드위치와 샐러드에 제공되는 치킨은 국내산 닭가슴살입니다.
Course
코스요리
Bluemoon Special Course A
블루문 스페셜코스 A
Today's Appetizer Select by Chef
조리장이 준비한 오늘의 전채 요리
Today's Soup Select by Chef
조리장이 준비한 오늘의 스프
Oven Baked Lobster with Red Pimiento Sauce
레드 피멘토 소스의 바닷가재 요리
Organic Garden Salad with Blue Cheese Dressing
블루치즈 드레싱을 곁들인 신선한 샐러드
Korean Beef Tenderloin Steak with Bearnaise,
Caramelized Onion Sauce
베어네이즈, 양파소스의 최상급 1++
국내산 한우 안심 스테이크(130g)
₩ 75,000
or
1+ 국내산 한우 안심 스테이크(130g)
₩ 69,000
Dessert of The Day
오늘의 디저트
Coffee, Drinks
커피, 음료
House Wine
와인
Sweet : Lambrusco (Italia)
스위트 와인 : 람브르스코 (이탈리아)
Glass
₩ 8,000
Bottle
₩ 33,000
Dry : Cabernet Sauvignon (Chile)
드라이 와인 : 까버넷쇼비뇽 (칠레)
Glass
₩8,000
Bottle
₩33,000
White : Chardonnay (Chile)
화이트 와인 : 샤르도네 (칠레)
Glass
₩ 8,000
Bottle
₩ 33,000
San Miguel Draft Beer
산 미구엘 생맥주
330cc
₩ 7,000
550cc
₩ 9,000
Gompyo Wheat Beer
곰표 밀 맥주
330cc
₩ 7,000
Course
코스요리
Bluemoon Special Course B
블루문 스페셜코스 B
Today's Appetizer Select by Chef
조리장이 준비한 오늘의 전채 요리
Today's Soup Select by Chef
조리장이 준비한 오늘의 스프
Oven Baked Prawns with Citrus Sauce
시트러스 소스를 곁들인 왕새우 요리
Organic Garden Salad with Balsamic Soy Dressing
발사믹 간장 드레싱과 신선한 샐러드
Grilled Grain-fed Australian Beef Tenderloin Steak with Bordelaise Sauce
보들레이즈 소스를 곁들인 호주산 안심 스테이크(130g)
₩ 54,000
Dessert of The Day
오늘의 디저트
Coffee, Drinks
커피, 음료
House Wine
와인
Sweet : Lambrusco (Italia)
스위트 와인 : 람브르스코 (이탈리아)
Glass
₩ 8,000
Bottle
₩ 33,000
Dry : Cabernet Sauvignon (Chile)
드라이 와인 : 까버넷쇼비뇽 (칠레)
Glass
₩8,000
Bottle
₩33,000
White : Chardonnay (Chile)
화이트 와인 : 샤르도네 (칠레)
Glass
₩ 8,000
Bottle
₩ 33,000
San Miguel Draft Beer
산 미구엘 생맥주
330cc
₩ 7,000
550cc
₩ 9,000
Gompyo Wheat Beer
곰표 밀 맥주
330cc
₩ 7,000
Course
코스요리
Lunch Course A
런치코스 A
Bourguignon Snail Dish
브르고뉴풍 달팽이 요리
Soup of the Day
오늘의 스프
Organic Garden Salad with Balsamic Soy Dressing
발사믹 간장 드레싱과 신선한 샐러드
Grilled Grain-fed Australian Beef Tenderloin Steak with Grilled Song-i Mushroom & Pineapple
산송이, 파인애플과 호주산 안심 스테이크(130g)
₩ 45,000
Lunch Course B
런치코스 B
Mixed Greens, Tomato and Mozzarella Beignet
어린싹 채소와 토마토 모짜렐라 베네
Today's Soup Select by Chef
조리장이 준비한 오늘의 스프
Organic Garden Salad with Italian Dressing
이탈리안 드레싱을 곁들인 신선한 샐러드
Korean Beef Tenderloin Steak with Bearnaise, Caramelized Onion Sauce
베어네이즈, 양파소스의 최상급 1++ 국내산 한우 안심 스테이크(130g)
₩ 52,000
Dessert of The Day
오늘의 디저트
Coffee, Drinks
커피, 음료
We offer the red wine free of charge with your order of the course cuisine
위 메뉴를 주문하신 고객께는
식사와 잘 어울리는 레드와인을 무료로 제공해 드립니다.
Lunch Menu is available from 12:00 to 16:00 on weekdays.
이 메뉴는 평일 12:00~16:00까지만 제공되는 메뉴입니다.
Main Dish
메인 요리
Steak
스테이크
Korean Beef Sirloin Steak with Pepper Sauce,
Garlic Sauce and Mushroom
페퍼소스와 갈릭소스에 양송이를 곁들인
국내산 한우 등심 스테이크(170g)
₩ 49,000
Prime 1++A Korean Beek Tenderloin Steak with Blueberry Sauce
블루베리 소스로 맛을 낸 최상급 1++ 국내산 한우 안심 스테이크(130g)
₩ 55,000
1+A Grade Korean Beek Tenderloin Steak with Blueberry Sauce
블루베리 소스로 맛을 낸 1+ 국내산 한우 안심 스테이크(130g)
₩ 49,000
Grilled Australian Beef Tenderloin Steak with Cauliflower, Broccoli, Potato with Balsamic Sauce
콜리플라워, 브로콜리, 감자와 발사믹 소스의 호주산 안심 스테이크(130g)
₩ 39,000
Slow-Roasted Salmon Steak with Citrus Sauce
시트러스 소스를 곁들인 연어 스테이크
₩ 28,000
Grilled Prawns with Citrus Sauce and Scallops with Teriyaki Sauce
왕새우와 조개 관자 구이
₩ 34,000
Grilled Short Korean Beef Patties
국내산 한우 햄버거 스테이크
₩ 29,000
Home Made Pork Cutlet with Chasseur Sauce
샤슈르 소스와 국내산 수제 돈가스
₩ 19,000
Fried Rice
라이스
Stir-Fried Rice with Seafood ! Mixed Vegetables
해산물 볶음밥
₩ 20,000
Sauteed Beef Tenderloin, Mixed Mushrooms, Onions, Pimentos, Shrimps with Oyster Sauce & Rice
쇠안심(호주산)과 굴소스 라이스
₩ 21,000
Sauteed Abalone, Mixed Mushrooms, Onions, Pimentos, Shrimps, Scallops with Oyster Sauce & Rice
전복과 굴소스 라이스
₩ 26,000
Sauteed Song-i Mushrooms, Beef Tenderloin, Mixed Onions, Pimentos, with Oyster Sauce & Rice
산송이와 굴소스 라이스
₩ 25,000
Main Dish
메인 요리
Pasta
파스타
Spaghetti alla Bolognese Gratin
볼로네제 그라당
Oven-Baked Spaghetti with Meat (Korean Beef) Sauce
미트(국내산한우)소스 스파게티 그라당
₩ 22,000
Gratinate Spaghetti ai Frutti di Mare
디 마레 그라당
Oven Spaghetti with Seafood Spaghetti Tomato Sauce
토마토소스의 모듬 해산물 스파게티 그라당
₩ 22,000
Spaghetti ai Frutti di Mare
디 마레
Mixed Seafood Spaghetti with Tomato Sauce
토마토소스의 모듬 해산물 스파게티
₩ 20,000
Spaghetti alla Bolognese
볼로네제
Spaghetti with Meat (Korean Beef) Sauce
미트(국내산한우)소스 스파게티 그라당
₩ 20,000
Spaghetti alla Vongole Veraci
봉골레
Spaghetti with Clam in White Wine & Olive Oil
백포도주로 맛을 낸 모시조개 스파게티
₩ 20,000
Spaghetti alla Vongole Cream
봉골레 크림
Spaghetti with Scallops, Mussels, Clams in White Wine & Cream Sauce
백포도주로 익힌 바지락조개에 올리브오일과 크림소스로 맛을 낸 스파게티
₩ 20,000
Spaghetti alla Alfredo
알프레도
Spaghetti with Shrimp and Alfredo Sauce
새우를 곁들인 크림소스 스파게티
₩ 20,000
Spaghetti alla Carbonara
까르보나라
Spaghetti with Shrimp, Bacon, Egg Yolk and Parmesan Cheese
새우, 베이컨, 계란과 파마산 치즈의 스파게티
₩ 20,000
Spaghetti ai Frutti di Mare Con Cream
디 마레 크림
Seafood Spaghetti with Cream Sauce
해산물 크림소스 스파게티
₩ 20,000
Dessert&
Appetizer
디저트/에티파티저
Appetizer
에피타이저
Capri Style Salad "Insalata Caprese"
토마토와 모짜렐라 치즈로 만든 카프리 스타일 샐러드 카프레제
₩ 10,000
Mixed Greens, Tomato, Almonds and Mozzarella Beignet
어린싹 채소와 토마토 모짜렐라 베네
₩ 11,000
Bourguignon Snail Dish
포트 와인과 생크림, 발사믹 소스로 졸인 브르고뉴풍 달팽이 요리
₩ 10,000
Soup
오늘의 스프
Today's Soup
오늘의 스프
₩ 5,000
Salads
샐러드
Seafood Salad with Italian Dressing
싱싱한 야채와 새우, 홍합, 모시조개 등의 해산물에 이탈리안 드레싱을 곁들인 해산물 샐러드
₩ 23,000
Chicken Salad with Mustard Pickle Dressing
그릴에 구운 닭고기와 싱싱한 야채에 달걀, 블랙올리브로 장식한 치킨 샐러드
₩ 23,000
Grilled Norwegian Salmon in Mixed Greens with Broccoli & Italian Dressing
노르웨이산 구운 연어와 양상추, 브로콜리, 적 양파 피클에 이탈리안 드레싱을 곁들인 연어 샐러드
₩ 23,000
Dessert&
Appetizer
디저트/에티파티저
Sandwich
샌드위치
Salsa Sauce and Beef or Chicken or Shrimps Quesadilla
또르띠야에 살사소스로 매콤한 맛을 낸 치킨(국내산) / 비프(호주산) / 새우 퀘사디야
₩ 14,000
Club Sandwich with Cheese, Chicken, Bacon, Lettuce, Tomato, Pickel & Honey Mustard
치킨, 치즈. 베이컨, 양상추, 토마토를 넣어 만든 클럽 샌드위치
₩ 15,000
* 샌드위치와 샐러드에 제공되는 치킨은 국내산 닭가슴살입니다.